Over ons

Mijn naam is Daphne, getrouwd en in de zomer van 2021 moeder mogen worden van onze zoon.

Ruim 20 jaar werk ik, met veel plezier, in de zwembadbranche. Als eerste behaalde ik mijn ‘Lifeguard’ diploma, waar ik elk jaar een herhaling voor volg. Deze herhalingscursussen zijn inclusief BHV én eerste hulp bij ontruiming en ongevallen. Daarnaast verzorg ik met veel liefde zwemlessen aan kinderen én volwassen die willen leren zwemmen voor het ABC zwemdiploma. Ook ben ik instructrice aquasporten en geef ik met trots zeemeermin/man zwemlessen en workshops. Kortom dol op alles in en rondom water!

Nu weet ik als geen ander wat de voordelen zijn van bewegen in water. Water is goud.

Toen we dit zelf als ouders mochten ervaren, hoe goed het warme water is voor onze zoon met zijn extreme reflux klachten, was ik om…

Het zwembad kan erg prikkelgevoelig voor zowel moeder als kind zijn. Daarbij is het chloorwater nog niet erg ideaal voor een baby onder de 12 weken. Een badpak aan in het openbaar zag ik eerlijk gezegd ook nog niet zo zitten. Een Spa had al deze nadelen niet, maar de voordelen van het warme water wel.

Vanuit mijn functie als zwemjuf wil ik deze positieve ervaringen graag delen met ouders uit de regio. Baby spa Dronten is gevestigd aan huis; een gloednieuwe aanbouw met een privéruimte speciaal ingericht voor ouders met kleine kinderen. Dit betekent in alle rust samen met je kindje(s) ontspannen en floaten, onder begeleiding van mij. Waarbij ook de mogelijkheid voor, het aanleren van, een babymassage wordt aangeboden. Een dubbel genietmomentje tussen ouder en kind.

Per heden heet ik jullie van harte welkom in &Dolores, Baby spa Dronten. En mogen jullie zelf de luxe én voordelen ervaren in onze baby spa!

Voel je van harte welkom. Liefs, Daphne

Lifeguard & AED diploma

Docente zwemonderwijzer ABC diploma’s

Zeemeermin instructrice

Aqua sport instructrice

Werken met kinderen in en rondom het water

Eerste hulp aan baby’s en kinderen

BHV gediplomeerd

Baby masseuse

VOG bezit verklaring omtrent gedrag